Na výstavu do kavárny

9. února 2017, Brno – Umění, kavárna a charitativní projekt. Jde to dohromady? Ano! Přijďte se přesvědčit na výstavu vybraných děl Galerie Ratolest do Kavárny Spolek. Vernisáž se uskuteční v úterý 14. února v 18:00 na Orlí 22 v Brně.

Galerie Ratolest je umělecký projekt neziskové organizace Ratolest Brno, jehož cílem je  pomáhat uměním. Finanční výtěžek z prodaných obrazů je určen na podporu dětí, mladých lidí i celých rodin z programů Ratolesti Brno.

Únorová výstava Galerie Ratolest  v kavárně Spolek je první výstavou v tomto roce spojenou s vernisáží. „Výstava v kavárně Spolek je první vlaštovkou, kterou otevíráme letošní sezónu charitativní Galerie Ratolest. Během tohoto roku nás čeká mnoho změn. Galerie Ratolest mění svou tvář, připravujeme nové webové stránky a další novinky, na které se můžete v průběhu celého roku těšit,” říká koordinátorka Galerie Ratolest, Mgr. Radka Kšicová.

V Kavárně Spolek budou do 27. března k vidění díla Denisy Belzové, Romana Dobeše, Petra Fialy, Jany Hlavenkové Prekopové, Kateřiny Janošíkové, Tomáše Jirků, Břetislava Malého, Jiřího Navrátila, Lukáše Orlity, Natalie Perkof, Jany Peškové a Veroniky Švandové.

Výstava bude přístupná v otevírací době kavárny (po – pá 9:00 – 22:00, so – ne 10:00 – 22:00), od 14. února do 27. března 2017.

Kontakt:

Mgr. Radka Kšicová

Koordinátorka Galerie Ratolest

radka.ksicova@ratolest.cz, 731 500 050

Mgr. Veronika Křížková

veronika.krizkova@ratolest.cz, 774 682 776

Projekt Galerie Ratolest je v roce 2017 realizován za finanční podpory statutárního města Brna.

brno_logo.png